Poro-kasviskeitto

Ohjeessa annettu nesteen määrä on laskettu valmiista keitosta (jotta voi vain punnita oman annoksensa ja merkata sen verran ruokaa syödyksi ilman turhia laskeskeluja), joten valmistusvaiheessa keittoon tulee lisätä noin 9dl vettä eikä siis vain 7dl.

1. Paista poronkäristys kattilassa.

2. Lisää joukkoon kuutioidut/suikaloidut vihannekset ja perunat, palvikinkku, vesi ja mausteet (muutama maustepippuri ja kasvisliemi, suolaa maun mukaan).

Keitä noin 20-30 minuuttia, niin että vihannekset ovat kypsiä.

3. Ripottele päälle persiljaa ja herkuttele :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1804 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Saunapalvikinkku (HK)0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Poronkäristys, lapin liha 240g1.3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0.6g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g43kcal3.1g3.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65272