Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.1g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 4.8g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Ketsuppi 1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal1.6g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.8g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g85kcal8g4g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073