Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1.3g1.6kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal0.8g1g0.6g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g79kcal4g5.1g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759