Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g3.3g3.6kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal2.2g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1.1g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g145kcal11.2g9.2g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642