Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2.2g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Naudan paahtopaisti2.2g2.5kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g12kcal2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g6kcal1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal10.3g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355