Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%1.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.8g8kcal0.9g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g26kcal2.2g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.1g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g134kcal11.3g4.1g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157