Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3.5g4.3kcal0.7g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.7g1kcal0g0g0.1g0g
Smetana, Valio, hyla0.9g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal1.4g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.7g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g102kcal7.1g2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162