Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hillosipuli, Rainbow0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria3.8g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal1.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.8g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal8g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604