Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore5.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal0.4g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.2g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g82kcal2g3.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757