Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1.3g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal1g1.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko10g7kcal0.5g0.8g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5.1g8.2g1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012