Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2.7g9kcal0.4g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)2.7g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.1g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.1g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g39kcal2g4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal1g2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g198kcal10.1g20.2g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686