Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4.6g5.7kcal1g0g0.2g0g
Ruokakerma ingman 5%3.1g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal2.2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko10g11kcal1.1g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g112kcal11.2g4.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547