Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 4.6g15kcal0.4g3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal1g6.6g0.2g0.8g
Valittu annoskoko10g17kcal0.5g3.3g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g170kcal5.1g33.7g1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425