Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)1.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0g0kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal1g1g0.2g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.5g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g66kcal5.1g5.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197