Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3g5kcal0.6g0g0.3g0g
Paprika punainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 1.2g4.5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g29kcal1.6g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.8g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g150kcal8.3g10.4g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341