Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra7g5.6kcal1.2g0.1g0.1g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g0.4g2kcal0.1g0g0.2g0g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.5g3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g37kcal3g0.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g18kcal1.5g0.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.8g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g188kcal15.3g1g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136