Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)1.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g4.7g16kcal0.5g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g39kcal1g7.2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g20kcal0.5g3.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.3g1.8g0.2g0g
Arvot/100g100g200kcal5.1g36.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=37760