Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunajameloni kuorittu 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Cantaloupe meloni1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g6kcal0g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g31kcal0g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552