Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.2g9kcal0.7g0g0.7g0g
Vehnälese, Liperin mylly1g1.5kcal0.2g0.1g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2.7g2.9kcal0.2g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g36kcal2.6g1.2g2.4g1.6g
Valittu annoskoko10g18kcal1.3g0.6g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g0.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g182kcal13.3g6.1g12.2g8.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540