Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.9g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g2.8g14kcal0.2g1.5g0.8g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g81kcal1.6g3.4g7g0.2g
Valittu annoskoko10g41kcal0.8g1.7g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g20kcal0.4g0.9g1.8g0.1g
Arvot/100g100g413kcal8.2g17.3g35.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038