NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe3.3g11kcal0.2g2.4g0.1g0.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)4.7g8.4kcal0.5g0.3g0.6g0g
Rypsiöljy Eldorado0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g44kcal1.6g5.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko10g22kcal0.8g2.8g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.4g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g222kcal8g28g9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651