Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g1.4g6.9kcal0.1g0.8g0.4g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g3.2g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Liivate 0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g1.8g10kcal0.1g0.9g0.6g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g2.3g4.3kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g55kcal1.6g5g3.2g0.2g
Valittu annoskoko10g28kcal0.8g2.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.4g1.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g275kcal8g25g16g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892