Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 4g23kcal0.8g0.8g1.9g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g2g5.8kcal0.1g1.4g0g0.2g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g2.5g15kcal0g0g2.5g0g
Hunaja 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g98kcal1.8g6.2g9.2g0.6g
Valittu annoskoko10g49kcal0.9g3.1g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g25kcal0.5g1.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g501kcal9.2g31.6g46.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864