Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1.6g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.7g4.3kcal0.3g0g0.4g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal1.2g0.6g1g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g80kcal6.1g3.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049