Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.5g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g2g0.1kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal1g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g74kcal5.1g5.1g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727