Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g1.6g1.4kcal0.3g0g0g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g1.6g1.4kcal0.2g0g0g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal1.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.6g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g56kcal6.1g2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327920