Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.4g8kcal0g1.9g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g83kcal0.4g8.8g4.8g0g
Valittu annoskoko10g42kcal0.2g4.4g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.1g2.2g1.2g0g
Arvot/100g100g424kcal2g44.9g24.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094