Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka2.3g8.9kcal0.5g0g0.7g0g
Cashewpähkinä 0.9g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 2.3g1.7kcal0g0.4g0g0g
Fariinisokeri0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Päärynä kuorittu 2.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g45kcal1.4g2.6g3g0.2g
Valittu annoskoko10g22kcal0.7g1.3g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.4g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g231kcal7.2g13.4g15.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597