Porkkana-peruna sosekeitto

Kuori ja pilko porkkanat ja perunat kattilaan.

Lisää joukkoon sipulit.

Tavallisen sipulin voi laittaa lohkoiksi.

Lisää vettä niin, että kasvikset peittyvät.

Laita joukkoon myös kasviliemikuutio.

Keitä kasvikset kypsäksi.

Tämän jälkeen ala soseuttaa sauvasekoittimella kasviksia soseeksi.

Lisää pippuria myllystä sekä hienonnettua basilikaa.

Kun keitto on sosetta, lisää joukkoon vielä maito ja tuorejuusto

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal0.2g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g55kcal1g8.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96242