Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)4.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g2.4g7.9kcal0.4g1.2g0.2g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.7g5.2kcal0.2g1g0g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g45kcal1.6g4.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko10g23kcal0.8g2.4g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.4g1.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g225kcal8g24g11g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528