Lamminpään lumous

Leikkaa possun fileestä n. 1 cm paksuisia siivuja ja nuiji ne litteäksi.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Paista pannulla kevyesti molemminpuolin ja ota pois.

Laita sipulit pannulle ja freesaa kevyesti.

Sekoita kerma ja mausteet joukkoon.

Sen jälkeen laita fileet ja liemi uunivuokaan ja paista n. 1/2 tuntia 175 asteessa.

Tarjoile perunan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Mutsi60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu, nuijittu possun ulkofileepihvi 360g2.8g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma (laktoositon) (Rainbow), annos 100g4.2g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Hieno sokeri0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, jauhettu (Nutrition data), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi coop X-tra (1kg pullo)0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal1.4g0.8g3.4g0g
Valittu annoskoko10g20kcal0.7g0.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g198kcal6.9g4g16.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435654