Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g2.1g7.7kcal0.1g0.7g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g2g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal1.4g2g2g0.2g
Valittu annoskoko10g16kcal0.7g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g165kcal7.1g10.1g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158