Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle3.5g4.6kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Broileri, rintafilee, nahaton 2.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g1.8g6.7kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal2g4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko10g16kcal1g2g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g157kcal10.1g20.2g2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202