Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 0.9g1.1kcal0.2g0g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal1g2.2g0g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.5g1.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.6g0g0g
Arvot/100g100g76kcal5.1g11.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639