Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk1.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maapähkinävoi 1 tl0.4g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2.7g3kcal0.6g0g0g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal1.6g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.8g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g98kcal8.2g2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233569