Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi1.2g4.2kcal0.6g0.4g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g1.2g4.4kcal0g1.1g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2.3g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.8g4.9kcal0.1g0g0.5g0g
Rusina 0.7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kesäkurpitsa2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g70kcal2g7g3.6g0.4g
Valittu annoskoko10g35kcal1g3.5g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g18kcal0.5g1.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g355kcal10.1g35.4g18.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405