Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 2.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Paistijauheliha 10%2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal1.6g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.8g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g111kcal8g6g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598