Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.6g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kauralese 0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g42kcal1g6.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko10g21kcal0.5g3.2g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.3g1.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g215kcal5.1g32.7g4.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369