Perunakiusaus

Tämä ruoka syntyi kun sienisalaatti jäi liian suolaiseksi ja piti tehdä siitä uutta ruokaa...

Uudestaan tätä voisi tehdä näin:

Paista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää pilkottu sipuli joukkoon kuullottumaan.

Kuori ja suikaloi perunat tikkumaisiksi, lisää kypsän jauhelihan joukkoon.

Lisää huuhdellut ja pilkotut rouskut, kuorittu ja pilkottu omena sekä kerma ja suola.

Mausta muilla mausteilla tarpeen mukaan, mustapippuri sopii hyvin.

Voit laittaa joukkoon myös muita juureksia tai kasviksia.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 175 asteessa 1,5 tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sieni rouskut, suolattu 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal0.8g1.6g1g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g93kcal4g7.9g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140521