Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1.6g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1.6g7kcal0.1g0.9g0.3g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Mangosose, Piltti2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g49kcal0.8g4g3g0g
Valittu annoskoko10g25kcal0.4g2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.2g1g0.8g0g
Arvot/100g100g244kcal4g19.8g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199