Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g1.2g6.3kcal0.1g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g51kcal1.6g1.4g4.2g0g
Valittu annoskoko10g26kcal0.8g0.7g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.4g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g257kcal8g7g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580