Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g0.5g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Aurajuusto1.3g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Mozzarella Lovilio Lidl2g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g66kcal4.2g0g5.4g0.6g
Valittu annoskoko10g33kcal2.1g0g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal1.1g0g1.4g0.2g
Arvot/100g100g335kcal21.2g0g27.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249