Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g6.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0.2g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1g5g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792