Seljanka (palvikinkku)

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää vesi ja liemikuutiot.

Lisää loput ainekset, kun vesi kiehuu ja liemikuutiot ovat sulaneet.

Voit maustaa keittoa valkosipulilla, suolalla, basilikalla, laakerinlehdillä, suolakurkkujen liemellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Winpula

Winpula sanoi...

Niiiin hyvää.

keskiviikko 04.07.2012 klo 17:58

AineksetMääräEnergiaPHRK
Ylikypsä saunapalvikinkku (Hk), annos 52g2.4g2.4kcal0.4g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0.8g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.4g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal4g3g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297436