Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g43kcal1.2g7.2g1g0.4g
Valittu annoskoko10g22kcal0.6g3.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.3g1.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g221kcal6.1g36.7g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760