Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Edamer Viipale, annos 18g1.3g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g36kcal2.6g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko10g18kcal1.3g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g179kcal13g1g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249