Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Tattarijauho, Vijatuote0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutale 0.8g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g2.4g8.3kcal0g1.9g0g0.2g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g36kcal0.4g5.8g1g0.6g
Valittu annoskoko10g18kcal0.2g2.9g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.1g1.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g179kcal2g29g5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041