Tonnikala-pastavuoka

-Keitä pasta puolikypsäksi.

-Tee tonnikalakastike: kuullota sipuleita öljyssä ja lisää tomaattimurska, ruokakerma, mausteet (suola, pippuri).

Anna kiehua n.5-10min, kunnes on kivan sakeaa.

-Lisää vuokaan makaronit+kastike, sekoita.

Tee munamaito (itse käytin lihalientä).

Kaada joukkoon ja sekoita.

-Paista uunissa 225 asteessa, kunnes näyttää "hyvältä" :) arvio n. 30min.

-Pinnalle voi ennen kypsennystä lisätä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Eldorado), annos 100g1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Eldorado)1.1g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g1.2g4.3kcal0.2g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1.2g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.6g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6g9g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231964