Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Oltermanni 17%1.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal2g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal1g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g125kcal10g13g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339