Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Maksa naudan 5.5g7.2kcal1g0.3g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g23kcal2.2g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal1.1g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g116kcal11.1g4g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632